torsdag 22 oktober 2009

Apologize

Vill be om ursäkt för att jag är så dålig på att återkoppla till många av er just nu. Det har varit en hel del att göra jobbmässigt på sistone, och då har jag prioriterat självklart mina kunder och att göra nya blogginlägg. Men i eftermiddag ska det fotas här hemma, så det blir lite fler inlägg från vårt hem.
X
Idag bjuder jag på en bild från mamma och pappas vardagsrum. Här är alla element representerade. Övergripande kan man säga att växten på bordet har en stor betydelse till platsen då den tillför träelementet som annars saknas. Svarta färgen är vatten, metall i skålen, eld i tavlan - är den inte urläcker?? Konstnären heter Christel Jönsson och är en 50 års present från pappa till mamma. Jorden finner ni i de fyrkantiga formerna på mattan, i dubbel bemärkelse. Lampa Arne Jacobsson är en favorit. Ja tack, tar gärna en vit ;)
X
Nej, nu måste jag rita vidare här. Håller på att skissa på en butik i Ulricehamn. Förresten, bilden är tagen av Sofi Sykfont.
X
Kram

3 kommentarer:

[room] by sofie sa...

Underbar tavla på väggen där! ...och vilken läcker stil dina "päron" kör!!! Me liké!

Ska också ut och titta på ett ev jobb nu ;) Önskar dig lycka till med skissandet och butiksinredningen!

Kram kram :)

Jen sa...

Tyckte din ide med Bloppis var kul, nu han jag inte riktigt med, många fina saker hade du redan sålt när jag såg den. Men hoppas på att du snart kommer ut med fler. Är det på gång?

Ha det gott! / Kram Jen

S o F sa...

Det låter spännande det där uppdraget i Ulricehamn. För mig är det bara 3 mil dit så jag kan kolla in slutresultatet sen. :)

Related Posts with Thumbnails