tisdag 27 oktober 2009

Självklart

Hihi, självklart shoppade jag när jag var i Stockholm. Butiken Mathilde på Biblioteksgatan, har nu öppnat i PK huset med en hel nedervåning med INREDNING!!! Jag kan säga att där hade jag kunnat bosätta mig. Till och med Jonas hittade möbler han ville ha. En urläcker gammal sliten skinnfåtölj för ynka 25 000 kr!! Hehe... nja, kanske inte något man impulsköper.
X
Men det fanns ju andra saker som inte var fullt så dyra. Tex de här svart gjutjärnsljusstakarna som fick följa med oss hem. Precis sådan jag sökt efter. Det fanns massa sorter att välja mellan. I like!! I nästa inlägg får jag väl visa vart de hamnade... Kanske ser ni dem? Och lite annat smaskigt shoppat kommer från Stockholmshelgen. I promise!
X
Tjingeling på er så länge!! Ikväll blir det Feng Shui föreläsning hos Marita. Ska bli roligt att få träffa några av er ikväll! Vet ni vad, min gamla klasskamrat från gymnasiet har bokat in sig på kursen, så vi ska ses ikväll för första gången på 15 år!! Roligt!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Spännande :) Jag är säker på att det är något som jag också skulle gilla :) Du gör fina fynd du :) Håller med om gårdagens resultat hos S&T. Blääää! Nej,inget för mig :) Det var förra måndagen jag menade, när de var i småland :) Stort lycka till vännen ikväll! Önskar så att jag fick vara med och lyssna :) Stor KRAM

Inspirera Mera sa...

Härligt! Där hade jag gärna gått runt och kikat.

Jag har en fundering. Du har ju bra koll på Feng Shui. Är det något som endast kan tillämpas på inredning eller kan det funka för exempelvis en hemsida eller blogg? Iofs handlar det nog inte om samma sorts energier, men fråga kan man ju alltid :) Kram Sandra

Hemma hos Katta sa...

Alltid lika kul att springa på nyöppnade inredningsbutiker!

Ljusstakarna ser jättefina ut men jag ser fram emot en close up...

Ha en bra kväll! Kram /Katta

milla-andante sa...

Anar något väldigt fint där borta i fönstret...!
Kram

Related Posts with Thumbnails