måndag 12 oktober 2009

Njut av livet

Måndag igen och solen skiner med ett höstkrispigt sken utanför fönstret. Härligt! Idag blir det till och komma ifatt alla mejl från förra veckan och sedan ta det ganska så lugnt. Försöker ha ledig dag på måndagar! En långpromenad står på programmet samt bloggning såklart :)
Det här söta hjärtanet köpte jag för 35 kr på Flowerteam här i Helsingborg. Tyckte det passade fint hängandes på vår hylla och man behöver påminnas ibland. Livet ska njutas av. Ibland kämpar man som om det vore ett krig som ska överlevas. Ta en funderar över vilka krig du för om dagarna, med dig själv och andra.
X
Kram
Jannice

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant att få lever våra liv som krig istället för att njuta.
Min man och jag har börjat göra annorlunda saker, vi läser annonser i tidningar om föreläsningar och olika typer av musik och så går vi på de som intresserar oss minst. OCH det har visat sig att vi har så fel föreställningar om mycket. Förra veckan lyssnade vi på en man som föreläste om hur man navigerar efter stjärnorna. Så otroligt spännande när man kommer dit och sätter sig helt utan förväntan.
Vi älskar att bli trollbundna och fascinerade av det vi inte trodde och musiken kommer rakt in i kroppen även om det inte är den musik vi säger oss tycka om.
Vilka upplevelser och kickar vi får
Ett tips istället för att hamna framför tv:n
Kram

Fokus mot framtiden sa...

Hej
mycket vacker skylt. Jag vill också ha några sådanna att hänga där man kan ta en stund och begrunda orden... verkligen superkul ide detta med uppiggande ord att sprida runt sig :)

♥ Affi ♥ sa...

Tack för de orden! De träffade mitt i prick. Vill sluta "kriga" och börja njuta av livet. Men det är så svårt att bryta gamla mönster. Jag får nog också skaffa mej ett litet hjärta som påminnelse.
Kram

VITA NYANSER sa...

Ja, livet ska verkligen njutas av, det är en KONST att lära sig leva det på bästa sätt för en själv.

Kram L-L

Ida sa...

Tack för de kloka orden, det är så sant som sagt!! Ha en bra start på veckan, Kram Ida

Related Posts with Thumbnails