onsdag 28 oktober 2009

Kreativitetsdag

Idag är jag hos Anna i Malmö. Det är vår kreativitetsdag med paus för att åka till världens största IKEA varuhus som öppnade förra veckan i Malmö. Studiebesök kallar vi det :)
X
Med kritiska ögon ska vi syna varje vrå, hehehe...
X
Gillar det här köket. Häftigt att bevara den gamla stilen men med otroligt snygg färgsättning. Dimblått ihop med den vinröda färgen på stolarna. Ursnyggt! Men visste du att svart och mörkgrått golv rekommendera man inte inom Feng Shui läran, då det tillhör vattenelementet. Det blir lätt en otrygg känsla och som bekant vet vi ju att det bara en kille som kan gå på vatten ;) Lösning: se till att jobba mycket med jord och metall elementet som "bär och dämmer vattnet".
X
Förresten kika in hos Annas blogg, hon har en tävling där du kan vinna ett jättevackert smycke från Unica of Sweden.

X

Kram

6 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Vad kul att gå runt på ett nytt IKEA och så stort! Superfint kök, åh, jag hamnade tillbaks i min mormor och morfars kök på Vävargatan i Lund.

Kram l-l

Birgitta sa...

Tack för igår:)

Nattmia sa...

Visst är detta kök snyggt.. Jag hade ett sånt i mitt första hus men det åkte för ett mer praktsikt.. Dessa kök är så himla opraktiska och man får inte plats med ngt knappt i de lutande skåpen..

IKEA är kul och jag känner att snart måste jag dit,...

Kram
Mia

Anonym sa...

Nu förstår jag inte... varför ska man ha metall i det fallet? Blir det inte mer vatten med metall? Förklara gärna. ;)

Hälsningar Carina

EN INREDOHOLIC sa...

Svar till Carina:

Metall är metallelement. Vatten är svarta, mörka färger, samt blanka ytor. Alltså sätter man till Metallelementet, vitt (färg) exempelvis. Samt metall BÄR vatten. TÄnk en metallmugg som du fyller vatten i.

Kram
Jannice

Anonym sa...

Färgmässigt förstår jag det men inte riktigt "feng shui"-mässigt! Metall producerar ju mer vatten...? Är inte träelementet bättre för att balansera upp, tillsammans med jord?

Kram från Carina
PS. Svara gärna via mejl om du vill. carinaronn@hotmail.com DS

Related Posts with Thumbnails