måndag 19 oktober 2009

Kreativa dagar

Jaha, då var det måndag igen. Hoppas ni alla har haft en skön helg och fått njuta av lika vackert höstväder som vi har haft här i Skåne. Nu har vi tagit in utemöblerna och skrubbat terrassen inför stundan vinterhalvår *snyft*.
X
Fick lite inspiration att pyssla lite här hemma igår kväll. Ibland tar energin slut och hemmet blir lidande, då all kreativitet går åt kunder och jobbprojekt. Men igår så, blev det allt lite fixat. Det kommer bilder på det så småning om.
X
Idag tror jag att det blir lite pyssel i köket, innan jag får besök, av återigen en Blekingebo på färg- och stilkonsultation. Den här bilden från Sköna Hem har jag alltid gillat. Jag är svag för sekelskiftsvillor, med lite Madickenkänsla :) Klassiskt snyggt hem, som håller år ut och år in. Gillar speciellt den inbyggda bänken längs väggen.
X
Japp, självklart ska ni få reda på vinnaren av tävlingen också. Håll åt... det kommer!! Jätteroligt att så många vill vara med och tävla.
X
Nähä!! Nu blir det frukost och sedan ska jag till posten och hämta paket (jaaaa ni är många som blir lyckliga idag :) era paletter har anlänt!
X
Kram

7 kommentarer:

Anna-Malin - Helt Enkelt sa...

Åhh, gillar bänken, och golvet!
Härligt kök!

Här har vi också gjort höst...

Kram
A-M

Jenny sa...

Härligt när man får den kreativa kicken igen :) Är nyfiken på vad du hittat på där hemma :) Ha en toppenbra dag!! KRAM

Lisa sa...

Tjoohooo :-))) min palett också gissar jag. Ska bli sååå spännande
Kram Lisa

milla-andante sa...

Ja, det är en sån där bild som gör mig sugen på att städa & fixa! (jag säger det bara här i bloggvärlden:)) Härligt!
Så inspirerande ord i förra inlägget...
Kram

Therese sa...

Gillar oxå platsbyggda bänken! Blir sugen på att städa när jag ser bilden, men det går nog över.... ;)

Annika sa...

Jag gillar den bilden massor! Ett kök i min smak. Jag känner igen att energin att pyssla och inreda går åt till projekt i jobbet. Man har inte en outömlig källa att ösa från. :) Ha en fin dag! Kram!

gunilla sa...

det där köket känns lika stort som hela min lgh! Vill bo stort, eller i alla fall större. börjar så smått drömma om en hus i skåne. får helt klart mer för pengarna där än att köpa ngt här i sthlm.

Related Posts with Thumbnails