tisdag 13 oktober 2009

Inspiration Chanel

Visst är det Chanelhysteri i landet och det är inte mer än rätt. Jag älskar verkligen stilen. Snyggt att bryta av med ett par slitna jeans till ett pärlhalsband och en chaneljacka.
X
Men varför inte inspieraras av det svartvitamodet även i din inredning? Denna vackra bild har jag lånat från Lexington. Försök att tänka på motsatsförhållande när du inreder. Något slitet ihop med något högblankt. Svart mot vitt. Gammalt mot nytt. Det blir oftast bäst. Och så in med en överdådig bukett med rosor som ger den där känslan av Chanel-lyx.

X

g

Kram


8 kommentarer:

Ulrica sa...

Visst är det snygga kläder!! Och bilden var helt i min smak(med någon färgklick som bryter)!!!
Kram på dig! //Ulrica

Jes/Vita villa vila sa...

Håller helt med Jannice! Mycket snyggt både i modevärlden & inom inredning! Härlig bild!

Hoppas allt är bra med dig!

Kramar Jes

Anonym sa...

hej. vilken härlig blogg du har. Jag har länge varit intresserad av Feng shui och slukat alla böcker som finns på biblioteket. Jag undrar vart du har gått din utbildning. hur kan man använda det sen. Jag är ingen människa som kan föreläsa om ämnet men däremot tycker jag om att sitta med personer en och en och hjälpa dem att komma vidare i livet. Det jag är mest intresserad av är Rensa i röran och hur färgerna påverkar en msk. Jag har själv rensat i massor och i många år och vet vilken effekt det har på livet. vad jobbar dina klasskamrater med nu?

Ja mycket frågor blev det:D
ha en jättebra dag.

kram Cathrine

cathrine_ramstrom@hotmail.com

Idéverkstan sa...

Ja, Chanelstilen är underbar. Vackert och inspirerande både det och interiörbilden. Är mycket för svart och vitt i kombination just nu. De tar fram det bästa i varandra tycker jag :)

Lisa

gunilla sa...

har inte hunnit se filemn ännu, svår film att få med killen sin på...
det halsbandet skulle jag inte tacka nej till - var hittade du det?

Zun sa...

Finfina bilder, både plaggen och inredningen. Jag har lite svårt för Chanel-modet i sin renhet, men kombinerat med slitna jeans är som du säger en snygg kontrast.

Ha det gott!
/Zun

Rebecka sa...

Pärlhalsband som det på bilden är bland det vackraste! Det svartvita verkar vara något vi svenskar snöat in på, men jag måste säga - i den bilden skulle jag vilja bo.
Tack för en trevlig eftermiddagsläsning var dag.

Rikke sa...

Kjempe lekkert!
Ha en deilig søndag:)Rikke

Related Posts with Thumbnails