fredag 16 oktober 2009

I års jubileum

Idag firar Lotta med företaget Hela Du Hälsa 1 års jubileum. En tjejkväll med inspirerande människor, god mat och föreläsningar. Jag har fått förmånen att hålla föredrag om Feng Shui i hemmet, och det ska bli superkul!
X
Undrar jag om jag ska köra den här sensuella looken *skrattar*? När jag var uppe i Sthlm förra veckan, bad jag min väninna ta lite kort när jag höll föredrag, eftersom man aldrig har bilder på sig själv när man föreläser (av förklarliga skäl). Då tog hon denna närbild när jag talar om jordmagnetisk strålning. Ser sexigt ut värre va!?! Med glasögonen på nästippen och currypinnarna i högsta hugg. Haha.. vi fortsätter tydligen på ämnet fräcka fredag :)
X
Nej skämt å sido, ser fram emot kvällen! Imorgon åker maken och jag, med mamma, pappa, bror och svägerska till Malmö för att besöka mässan "Älska mat". Myyys!
X
PS. Svar till förra inlägget. Väggar och trappan metall, jord i krukan, trä i växten, vatten i glaslyktan och eld när ljuset tänds, Voilá! DS.
X
Trevlig fredagskväll!!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg matchning naglar-glasögon!!

Jag väntar fortfarande på ett usb-minne från den tjejen som agerade fotograf vid vår föreläsning. Kanske finns det några fina bilder där, men ljuset var kasst så många såg mörka ut. Återkommer!

Kram Christin

Grodmamman sa...

Jippie! Äntligen lyckades jag ha alla rätt på din fråga i förra inlägget. Sakta, men säkert börjar jag lära mig vad som är vad i de olika elementen!:)
Snygg föreläsare!;)
Kram

Jenny sa...

Hej du söta! Hoppas det går bra för dig! Är säker på att det kommer gå finfint! Ha en riktigt härlig helg! KRAMKRAM

Sara sa...

Grann tös det där! Ser fram emot Färg o stil-föreläsningen. ska spara ihop till analyser oxå, det behöver jag! Trevlig helg. Kram Sara

Proforma - Irene sa...

Fin bild på dig!
Önskar dig en trevlig helg!
Kram

VITA NYANSER sa...

Superfin bild!!! Ha en skön helg och ha det bra på mässan!

Kram L-L

gunilla sa...

vad fint det var med blomman och halsbandet! det ska jag härma:) trevlig helg!

Related Posts with Thumbnails