onsdag 21 oktober 2009

Hjärtan & lyckoklöver

Den här söta plätta på tråd (hjärta) fick jag av mina goa Feng Shui kollegor när de var här för några veckor sedan. Underbart söt! Den har sin givna plats på makens och min hälsoplats. Byrån uppe i hallen är den zon i vårt hem som står för hälsa (enligt ba guan). Att alltid ha färska blommor, en sten med text som påminner om vad som är viktigt i livet, samt ett lyckoklöver; är alla symboler som påminner oss om att sköta om våra kroppar och värna om vår hälsa.
X
Har man inte hälsan, så har man ingenting. Det är många av oss som har fått uppleva detta. Det gäller att vara tacksam varje dag man känner sig frisk och har hälsan i behåll. Glöm inte det!
Kram
3 kommentarer:

[room] by sofie sa...

Såå bra skrivit Jannice, hälsan är verkligen allt!
Har just kommit in från en 30 min promenad i höstblåsten! Även gjort lite stretchövningar för nacke/rygg ...så kan jobbet framför datorn fortsätta. Jag märker att energin är på topp igen, härligt :)

Ha en fin em!
KRam Sofie

lugnet sa...

Vilka härliga tips att tänka på!! Har själv varit drabbad av flera diskbråck med långa sjukperioder. Ska nog skaffa en hälsohörna också!! Ha en fortsatt Härlig Dag!
Kram//Ulrica

VITA NYANSER sa...

Så fina blommor! Vad kul att kunna allt det där i feng-shuin, du inspirerar verkligen till att lära mig mer!

Kram L-L

Related Posts with Thumbnails