tisdag 20 oktober 2009

Däckfynd

Hej på er! Middagen var trevlig igår, och chilligrytan blev fantastisk god. Ett recept jag fått av mamma som blivit en favorit här hemma. Jag ska dela med mig av det någon gång här på bloggen!
X
Ni kanske blev fundersamma över min inläggsrubrik idag? Vad gör hon? Vill hon har fler manliga besökare? Hehe... Idag tänkte jag nämligen bjuda på en före och efter bild hos en kund. För en tid sedan fick jag förmånen att inreda Däckfynd här i Helsingborg. Alltid lika roligt att få lite utmaning i jobbet. Smutsigt, maskulint, inga levande blommor som ska skötas, en arbetsplats för bara män. Så långt ifrån Shabby chic, romantiskt, New England etc som man kan tänka sig :)
X
Kikar in där titt som tätt, och de behåller ordningen!! När jag var där och inredde berättade jag om vikten av enhetlighet på kontoret. Samma färg på pärmar etc. När jag kom tillbaka nästa gång hade de bytt alla pärmar till svarta innan jag ens hunnit blinka :) Guldstjärna!
X
Detta är en del av konferensrummet. Där utsikten var lager av fälgar som ni ser på bilden ovan. I detta mötesrum tar man emot viktiga leverantörer kunder etc, därför var det av stor betydelse att rummet speglade företagets proffsighet. Gardiner mot lagret. Luckor som döljer förvaring. En modern lampa och färger som stämmer överens med deras logotyp, kärnvärden och affärsidé.
X
Snart är det dags för vinterdäcken att åka på. Ta en tripp till Däckfynd, byt dina däck och medan du väntar får du ta en snackis med de trevliga killarna, bläddra i inredningstidningar, dricka en kopp kaffe och varför inte ta ett besök på toaletten, och passa på att smörja in händerna med lite handlotion. Jag undrar jag vem som har tänkt till här ;)

Hehe... meddela mig om de behålt ordningen ;) Efter det här inlägget, vet jag någonstans det städas och fixas lite extra *skratt*

Kram6 kommentarer:

Lindhagens Anna sa...

Hej!

Måste vara otroligt kul att få fixa till ett sånt rum. Vilken skillnad. Jag har själv jobbat som heminredningskonsulent på IKEA. Jätte kul att få människor på "rätt" bana! Hoppas du får en bra dag =):

Hälsar/Anna

Irene sa...

Fint exempel på hur lite som behövs för att ändra ett intryck! :-)

Proforma - Irene sa...

Med ändå enkla medel går det att få ett konferensrum bra mycket finare och jag tror faktiskt att även män uppskattar att ha det snyggt omkring sig! Och snyggt blev det!

S o F sa...

Tänk vad enkelt - men man måste ju komma på det också. ;)

Stor skillnad till det bättre!

Grattis till alla som jobbar på Däckfynd.

Bra jobbat Jannice!

Inspirera Mera sa...

Vilken skillnad det blev, snyggt jobbat! Kram Sandra

Jenny sa...

Kul att få se foton från dina jobb :) Det är verkligen roligt! Ser ut som du gjort ett kanonjobb! KRAM

Related Posts with Thumbnails