måndag 12 oktober 2009

Fårskinn o Kaffe

Huajajen... hösten är här!! Även om det är vackert väder ute så är det kallt! Tänkte på det när jag var ute och gick. Märkligt, att bära handskarna på samtidigt som stockrosorna blommar och det fortfarande är grönt.
X
Iaf nu blir det en värmande kopp kaffe och kanelbulle. Mina söta handledsvärmare i fårskinn har också fått åka fram. Inköpta på hantverksmässan i Båstad i somras. De kommer bli väl använda i framöver. Jag som alltid fryser!! De blir också ett dekorativt avslut längs handleden och matchar vilken kofta och tröja som helst :) Muggen är från FilippaK.
X
Kram
Jannice

7 kommentarer:

Lindhagens Anna sa...

Hej!

Jag gjorde likadant =), var först ute en sväng med lilltjejen. Huu så kallt, så det blev hem och värma oss med kaffe o bulle. Det finns inget dåligt väder bara dåliga ...... Och man mår mycket bättre när man får vara ute en stund. Tack för påminnelsen att Njuta av livet! Hälsar//Anna

VITA NYANSER sa...

Vilken härlig höstbild inifrån!

Tack goa du, jag blir jätteglad för att du vill länka = )!!! Tack oxå för fina ord här på sidan, min dag är förgylld = )!!!

Ha en härlig höstkväll!
Kram L-L

VITA NYANSER sa...

Hej igen ....!

Jag hittade din andra kommentar längre ner. Vi har visst varit av samma skrot och korn = ), de duktiga flickorna, och visst blir man klok efter en sån här svårighet. Jag var också mina prestationer förut, efter den här tiden förstår jag att jag inte behöver vara så duktig, en tuff lärdomstid, men supernyttig. Jag lever ett mycket härligare liv nu och har hittat mig själv.

Tack igen goa du för dina fina ord!
De värmer = )!
Kram L-L

S o F sa...

Här har du en frusen själ till. Riktigt kallt här idag med ca 4 grader och en KALL vind.
Paltade (dialekt ?) på mig vinterjackan för första gången idag + en tjock tröja under, och så mössa och vantar förstås.
Efter 45 minuters promenad blev jag VARM. :)

Gillar inte att frysa på mina promenader och pga det så är jag alltid ångande varm när jag kommer hem.

De där handledsvärmarna vore nåt för mig - och så fina också.

Ha det gott Jannice!

Anna-Malin - Helt Enkelt sa...

Sh-t vad kallt det är hos oss idag!! Mössa, vantar och tjockaste jackan på...Typiskt för vår stad, ALLTID blåsigt.....Men vackert...

KRam
Anna-Malin

Lisa sa...

Gud så läckra handledsvärmarna är :-). Jag tog en promenad i morse till jobbet, glömde vantarna och det kändes :-). Bilen havererade ju i lördagskväll så det blev en massa omflyttning i schemat denna vecka. Men nu är den på verkstan och de sa att den kommer att bli hel och fin igen och min börs kommer att gapa tom
:-|
Kram Lisa

Isabell sa...

Sååå snygga handledsvärmare!
Såna vill jag ha! Javisst är kylan här. Idag har det varit lite varmare här i Stockholm, brrrr...kylan tränger genom ändå!
Ha en fin kväll!
MVH
Isabell

Related Posts with Thumbnails