söndag 11 oktober 2009

Sköna Söndag

Godmorgon söndag! Förra veckan var intensiv med många kunder under kort tid. Idag tar jag igen mig med långpromenad och mys i hemmet med maken och katt :) Just nu tycker jag så mycket om vår sideboard här hemma, med sitt stilleben. Enkelt, fridfullt och vackert på samma gång. Det fungerar som vårt lilla altare här hemma. Buddhan betyder insikt, balans och harmoni för oss.
X
Tavlan har jag målat. På den har jag skrivit texten "Lyckan finns i det enkla". Så sant, så sant, men man behöver påminnas ibland :)
X
Hoppas ni får en skön söndag. Det ska jag ha. Utan dator. Saknar min dock, jag undrar jag när den ska komma hem från Rehab? Men det är nog bara nyttigt för mig att vara utan, eller vad tror ni? ;)
X
Kram Jannice

9 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Så fint ni har det. Och tavlan är ju superfin, vad duktig du är!

Ha en skön söndag!

Kram Pernilla

Fokus mot framtiden sa...

:-D
Ha en underbar söndag :)

Lisa sa...

Önskar dig också en härlig söndag och tror nog faktiskt att det kan vara nyttigt att vara utan dator ibland, den har ju en förmåga att sluka tid och rum :-)
Kram Lisa

S o F sa...

Så vackert så det gör nästan ont är bilden från ditt hem idag Jannice.
Smakfullt!
Rent, skönt, fräscht och harmoniskt.

Så bra att du varvar fullt upp med lugna stunder och energi från naturen. Extra viktigt för nutidsmänniskan.

Hoppas du får en bra vecka!

Casa Loda sa...

Håller med föregående kommentar, så vackert! Tittar på den här bilden om och om igen!
Ha det så bra!
Annika

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen!

Verkligen härliga bilder från ännu en underbart stilfull del av ert mysiga hem! Ser så fridfullt ut! Tavlan är underbar - vad duktig du är Jannice!!

Hoppas du njuter av en fantastiskt fin söndag med mycket mys & gos!

Kramar Jes ♥

lugnet sa...

Wow, vilken superfin tavla!! Vad duktig du är!! Hoppas du hade en skön söndag!!
Kram//Ulrica

Jenny sa...

Hej! Hoppas allt är bra med dig. Skönt att höra att du är hemma igen :) Ibland är det bara bra skönt att vara lite datorfri och få njuta av annat. Även om datorn lockar ;) Ha en bra dag! Stor KRAM

Lindhagens Anna sa...

Hej!

Det låter som om du har haft en bra helg. Här hemma har vi rensat i röran och mer ska det bli nästa helg. Underbart när det är klart, man känner en sån lättnad. Har börjat övertala Maken att om vi någon gång ska bygga hus så får det bli ett Feng Shui. Jag blir otroligt inspirerad av dina inlägg så TACK för att de kommer så ofta. Det är alltid spännande att titta in till dig! Ha en bra vecka! Kram//Anna

Related Posts with Thumbnails