fredag 16 oktober 2009

Liv åt trappan

Jag brukar inte vara den som ger mina växter ny jord och pysslar. Men för lite sen planterade jag om lite växter här hemma. Och kolla in min plätta på tråd!! Den trivs som bara den! Kanske skulle man ta över efter Bosse Rappne på TV4 ;)
X
Tips till trappan!! Placera gärna en växt, och någon lykta för att locka ögat och chi vidare i trappan och till de andra våningarna i huset.
X
Här finns alla element med, ser du dem? Tänk om jag valt vit kruka? Jag hade förmodligen överlevt, men hade det blivit samma effekt?
X
d
Fundera på det, medan jag åker till en kund på Feng Shui konsultation :)
X
Kram

6 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Vad mysigt det låter att ha någon att byta tankar med. Hoppas ni hade det bra = )! Så snyggt där i trappan, jag ser att du har glaset, är det chiförhöjande effekten du har lagt till = ). Ska kolla över min trapp här, den är tyvärr smal, men något kanske man kan få till.

Kul med bilen, mjuka runda feng-shui-former = ).

Ha en skön fredag!
Kram L-L

Monica sa...

Hej,
jag älskar blommor, men är inte heller så bra på att pyssla om dom och ge dem det där lilla extra! Men jag har hittat ett litet trix som gör att mina blommor trots allt trivs hemma hos mig. Jag har köpt små näringspinnar som man stoppar ned i jorden och när man vattnar, så får de lite extra livskraft!

Krukan är underbar i den vita trappan.
Ha en fin helg, Monica

Lisa sa...

Så vackert, ger liv åt trappan. Åhhh när kommer färgpaletten, jag vill ut och shoppa *fniss*
Idag har jag en ledig dag...såå skönt
Kram o ha en go helg - Lisa

♥ Affi ♥ sa...

Så fint i trappan! I min ligger det bara massa högar som ska upp till övervåningen... Inte bra.
Ha en skön helg.

Hedera Helix sa...

Jättefint i trappan! det jag dessutom funderar på, är om Bosse låter dina plättar på tråd vara i fred..? Är osäker på om mina små älsklingar verkligen skulle göra det nämligen...=)
trevlig helg!

lugnet sa...

Så vackert i sin enkelhet!! Hoppas du får en riktigt Härlig Hösthelg! Vi ska konstmässa och sedan middag med goa vänner!!
Kram//Ulrica

Related Posts with Thumbnails