torsdag 15 oktober 2009

Nytt porslin

X
Ahhh.. vad jag skulle jag vilja byta ut allt vårt porslin här hemma till något snyggt, lyxigt och med lite mer karaktär. Vårt vita porslin är kantstött och ganska så slitet. Vet bara inte vad jag ska välja? De här gobitarna från Tine K är ju inte helt fel. Tänk att äta morgonfilen ur en silverkantad tallrik om mornarna ;)
X
Har ni andra förslag på snyggt porslin? Tycker det är svårt att hitta.
X
Kram


7 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jag gillar Swedish Grace (stavas det så?). Skulle kunna tänka mig de vita stora mattallrikarna, vita assietterna och sen djuptallrikarna i blekt ljusblå!

Har en ärvd servis som är vit med grå rosor. Ska bestämma mig för om den ska få bli vardagsporslin i stugan, eller säljas på Blocket...svårt!
Susanne

Jenny sa...

gillar dina bilder! Urläckert. Själv har jag ikeas som jag faktiskt är rätt nöjd med men jag brukar även spana på country by mails lantliga, franska sortiment. I like :) Ha en skön dag vännen, snart helg igen! KRAM

gunilla sa...

har börjat köpa på mig swedish grace. kommer nog att satsa på tallrikar i vitt och sen komplettera med småskålar, koppar ev några assietter i ngn annan färg. har bara kommit till 8 stora mattallrikar och 4 djupa. tar lite då och då. är så goda att äta på :)

Sara sa...

Hmmm... efter ovan nämnda tips gick jag in på Rörstrands hemsida och kikade. Då hittade jag Corona som ju påminner om Tine K´s servis lite grann. Jag har också funderat ett tag på att byta ut Höganäs 90-tals klassiker mot något nytt. Det är svårt att välja bland allt vackert, jag gillar både Swedish Grace och Corona.
Kram sara

Katarina sa...

Swedish grace är ju jättefint om man vill åt ett elegant och lite lyxigare vardagsporslin. Jag gillar annars Mateus som piffar till middagarna och är lätta att fixa snygga dukningar med. Själv införskaffade jag Höganäs tallrikar i nya färgen frost och med blank glasering, kul med lite färg till vardagsmaten :)

Lilla huset på prärien sa...

Visst är de fina de där underbara skålarna från Tine K... men då kan jag informera dig om att de är handtvätt... då kanske de inte lockar så mycket längre ;)

Kram Jenny

Lise-Lotte sa...

Hej!
Danska casagent har fint porslin & sen finns ett vitt väldigt fint porslin som olsson&jensen snart kommer med.
Ha det så jättebra & tack än en gång för inspiration!!!
:-) Lise-Lotte Nydahl

Related Posts with Thumbnails