tisdag 27 oktober 2009

Världens bästa present

Tidigt i sommar så gav jag maken min en weekend, tillsammans med mig så klart :) Detta underbara hotell som ligger strax utanför Halmstad vill jag bara slå ett slaf för idag. Pio Countryclub, är på toplistan i Residance som nr 2 av Sveriges bästa hotell och weekend paket.
X
Vad ni än gör. Fyller år, vill fly fältet i jul, eller bara unna er det lilla extra. Boka en helg, eller en övernattning på Pio Countryclub, till ett helt klart överkomligt pris.
X
Bara rummen är ju en orgie av välbehag för oss inredningsintresserade. Varje rum har en unik stil, välj det du tycker är vackrast. Maten och vinen har Argentinska influenser och vinprovningen är delikat med en resa genom Sydamerika.
X
Niclas har efter att ha turnerat jorden runt både som kock och i jakt på smakupplevelser återvändt till Halmstad 1995 och startade restaurang Pio Matsal & Bar året därpå.1994-95. Kofi Annan, Victor Borge, Isabella Rossolini - Niclas var huskock åt dem alla. Stort va?! Ni må tro maten smakar utsökt.
X
Det är lätt att tro att det blir stelt och för lyxigt (som om det skulle kunna bli för lyxigt?). Inte då, deras gästvänlighet, inredning och bemötande får en att känna sig hur avslappnad som helst.
X
I helgen var även bror med fru på Pio, och de var som alla andra som varit på hotellet. SÅLDA!
XX
När vi var där i somras fick maken välja rum och valde "Peaceful"... Underbart, japanskt med till och med ångbastu i badrummet :)

Så har ni funderingar på att ge bort en upplevelsepresent eller kanske vill ha julklappen fixad? BOKA PIO! Nej jag får ingen gratisweekend, för att skriva det här ;) Vill bara dela med mig av en weekend i Feng Shuins tecken - totalt välbefinnande i harmonisk miljö.
X
Kram

5 kommentarer:

Lena A sa...

Tack för tips på hotell. Nu vet jag vart vi ska åka när min man fyller jämna år i vår.
Och tack för en bra blogg.Läst den länge nu men aldrig kommenterat förut.Hälsn Lena A.

Jenny sa...

Tusen tack för tipset! Lät helt ljuvligt i mina öron. Måste provas :) stora KRAM!!

S o F sa...

Wow!

Så kul att sitta och titta runt på deras hemsida, som också den hade väldigt hög kvalitet.
Allt ser tip-top ut!

Ha det gott!

Mycket saker - en bloppis sa...

Åh där jobbar min lillebror som kock! *Stolt*
Kram Christin, Billeberga

Lilla huset på prärien sa...

Åh gud vad mysigt det där verkar!! Jag ska genast gå in på deras sida och se om jag kan boka någonting till mig och mannen i vår :)

Kram J

Related Posts with Thumbnails