lördag 9 januari 2010

Förändring

Just nu ligger jag i soffan och läser stilböcker. Behöver inspiration, det är dags för förändring. Kan det vara det nya året må tro??
X
När jag tänker tillbaka så brukar jag känna så här i januari när det är kallt och trist ute. När man är så där blek i huden så man nästan ser genomskinlig ut. Och så när håret är så där gott elektriskt så det riktigt klistrar runt ansiktet. Volymen är liksom inåt istället för utåt.
C
Känner ni också ibland att ni bara har lust att slänga ut allt i garderoben och börja om på nytt? Klippa er och bli en ny människa? Isf känner jag en stilrådgivare *skratt* Nej, skämt å sido! Tillbaks till böckerna....
X
Kram på er!

10 kommentarer:

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Visst hade det varit skönt någon gång då och då att "börja från början" med hemmet eller garderoben eller något annat. Men sen finns det ju pengarna och miljön som kommer och sätter stopp för de planerna...

Ann-Sofie sa...

Ja, så känner jag också....bara rensa, rensa, rensa och så läsa en massa för inspiration, så jag läser Lantliv och Toves hem och trädgård för inredningen och så Trinny & Susannahs böcker för att bli en ny människa...och så börjar man träna och äta rätt osv osv. Nytt år, ny start!

Cathrin sa...

Japp, hos mig rensas det lite överallt. Plus att jag klippte av håret alldeles nyss. In med det nya-tänket drabbar alltid mig i början av januari. (Eller lite när som när jag tänker efter men de största förändringarn brukar ske så här års)

Trevlig helg!
Cathrin

Elsa och Helena sa...

Hi,hi...känner igen mig! Det kommer i perioder och då rivs det och slits i allt! Blekheten åtgärdar jag med Clarins solpuder...känns lite bättre då!

Kram Helena

Linn sa...

kjenner følelsen!

Me har litt lik lesekrok ser eg ;O)

Har nyleg oppdaga bloggen din og gler meg til å følge deg vidare.

*klem*

Styling a`la Anna sa...

Man vill byta bort kroppen helt och hållet faktiskt....torr i hyn trots smörj(!?) och som du säger...elektriskt hår och lika blek som snön...Hua... Dessutom har jag varit hos frisören 3!!! gånger för att få en kort tuff frisyr, men det verkar vara omöjligt...:-/ Lite remake och vår skulle inte vara dumt alls..
Krampåre..:)

Stjärnor & Champagne sa...

Tack för att du kikade in hos mig och lämnade ett avtryck. Jag känner precis igen mig, suck i januari. Genomskinlig och elektriskt hår. Tänk om man kunde slänga ut eländet och börja om..

Kram Anne

Anna sa...

Awesome blogg! Älskar stilböcker jag med, jag samlar på dem! Hur roligt som helst att bläddra igenom! Kram!

Therése sa...

Hmm, ja så känner jag varje dag ungefär... har massor av kläder och skor och smycken (och ändå rensar jag ständigt) och tycker ändå aldrig att jag har något i garderoben som lockar. Så visst håller jag med, skulle ofta vilja slänga ut ALLT och börja från noll igen. Ska bara bli rik först! ;-)

Hemma hos Razzel sa...

Jag är ju inladg för min behandling nu och kommer att vara det i ca 3 veckor till. Men jag ser framemot att komma hem, rensa ur garderoberna och låta håret växa ut igen! Det kan bara bli bättre!

Related Posts with Thumbnails