lördag 2 januari 2010

Kungabröllop = inredningstrend

År 2010 kommer bjuda på 2 stora bröllop. Framför allt kommer Kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop den 19 juni var en av årets stora händelser. Detta har man tagit fasta på i inredningsvärlden. Igår kunde man på Tv4 lyssna till trendanalytikern Stefan Nilsson och studenter som gjort examensarbete på temat Victoria och Daniels bröllop i härliga tyger.
X
Trenden 2010 kommer fortfarande handla om att vi vill tillbaka till våra rötter. En av de viktigaste aspekterna är då svenskheten. Vi kommer se många svenska designers som använder mönster som symboliserar kungahuset, bröllopet, Victoria och Daniel. Kanske är det åter dags att börja samla tallrikar med kungligheter på?? Jag skulle helt klart tycka det vore urcoolt att hänga upp min skissade bild (ovan) i svartvit på en kitschig tallrik på väggen här hemma. Eller som tyg på en kudde.
X
Vad tror ni?? Kommer tygerna och inredningsprylarna med kungabröllopet bli en succé 2010?? Jag undrar jag om inte modetrenden kommer bli extra dressad, drömlik och att fler tiaror kommer att säljas! Kanske inför regeringen mer champagne åt folket - Låter som ljuv "Feng Shui" i mina öron ;)
X
Kram
Jannice

4 kommentarer:

Soform sa...

Intressant trendspaning. Tror absolut att bröllopet kommer att få konsekvenser i många olika sammanhang. Ska bli spännande att följa planeringen av den stora festen under våren. Ha en skön dag! Tjing Sofie

Helt Enkelt sa...

Vill passa på att önska Dig en god fortsättning!!

Det ska bli så spännande att följa dina fina inlägg under 2010!

Kram!!
Anna-Malin

Sara sa...

Ja nu får jag användning för min fina bröllopstiara ;) Äntligen! Vill passa på att önska dig ett gott 2010 och hoppas att vi ses även detta år någon gång. Kram Sara

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Mer champagne åt folket ser jag fram emot. Det är ju så gott så att tårna krullar sig! Men kronprinsessbröllop i inredningen - bevare mig väl, inte i mitt hem i alla fall.

Related Posts with Thumbnails